با ما در اوج پرواز کنید با ما در اوج پرواز کنید

طراحی سایت، طراحی وب سایت، سئو، تبلیغات اینترنتی، طراحی لوگو، میزبانی وب و ثبت دامنه از جمله فعالیت های تخصصی راهکارنوین میباشد.

  1. طراحی سایت راهکارنوین
  2. مقالات طراحی سایت
  3. معیارهای سنجش در بازاریابی محتوا

معیارهای سنجش در بازاریابی محتوا

در این مقاله هدف ما این نیست که بگوییم کدام فاکتورها مهم تر هستند بلکه فقط فهرستی از فاکتورهایی که باید مورد استفاده قرار بگیرند را ارائه نموده ایم.

معیارهای اساسی محتوا
در این جا فهرستی از مواردی را ارئه نموده ایم که به راحتی قابل مشاهده بوده و با استفاده از Google Analytics (یا سایر ابزارهای مشابه) می توان به آن ها دسترسی داشت.

میزان بازدید صفحه (Pageviews)

خیلی ساده است. مقاله، ویدئو یا اینفوگرافی شما چند بار مورد بازدید قرار گرفته است؟
این معیار ارزیابی خوبی از میزان محبوبیت محتوا بوده و نشان می دهد که محتوای شما به ویژه در مقایسه با سایر صفحات، مقدار بازدید مورد قبولی داشته است یا نه. اگر هدف شما افزایش مخاطب، یا محک زدن محبوبیت وبسیات یا متقاعد کردن افراد و شرکت ها برای آگهی دادن در وبسایت خودتان است، میزان بازدید صفحه می تواند معیار مناسبی باشد. اما اگر اهداف دیگری دارید، بازدید صفحه فقط می تواند بخشی از ماجرا باشد.
اگر مخاطبان هدف شما دسته خاصی از کاربران هستند، در این صورت جذب مخاطبان درست و مناسب مهم تر از تعداد مخاطبان جذب شده است.

نمودار میزان بازدید گوگل

 

مثلاً اگر در مورد افراد مشهور نظیر بازیگران و خوانندگان مطلبی بنویسید و از موتور جستجو 50000 بازدید روی آن جذب کنید، آیا کمکی به شما خواهد کرد؟ آیا این بازدید کنندگان، مخاطبان هدف شما هستند و تبدیل به مخاطبان دائمی وبسایت شما خواهند شد؟

کاربران (Users)

این معیار نسبت به معیار بازدید صفحه، دقیق تر و معتبرتر است زیرا عوامل و همچنین حقه هایی وجود دارند که می توانند میزان بازدید صفحه را تحت تاثیر قرار دهند.
مراجعات کاربر (Sessions)
این معیار که پیش از این در Google Analytics با عنوان visits مشخص می شد، نشان دهنده هر بار مراجعه یک کاربر به سایت است. هر کاربر در هر بار مراجعه ممکن است از چند صفحه مختلف سایت بازدید کند.

نرخ پرش (Bounce rates)
قبلاً در مقاله جداگانه ای نرخ پرش را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم اما به طور خلاصه نرخ پرش نشان دهنده درصد افرادی است که پس از ورود به یک صفحه از وبسایت شما بدون بازدید از هیچ صفحه دیگری، از وبسایت شما خارج می شوند.
اگر هدف شما این باشد که کاربر را به بازدید از سایر صفحات وبسایت خود ترغیب کنید، نرخ پرش می تواند معیار مناسبی برای ارزیابی میزان موفقیت شما در این هدف باشد. قضاوت در مورد خوب بودن یا بد بودن میزان نرخ پرش، به ماهیت محتوای وبسایت و اهداف تجاری شما بستگی دارد.

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید :

بازاریابی محتوایی چیست؟

زمان متوسط ماندن در یک صفحه (Average time on page)
اگر مقاله ای را در وبسایت خود قرار داده باشید و کاربران زمانی را برای خواندن آن صرف نموده و برای مدتی در وبسایت شما باقی بمانند، این نشان می دهد که مقاله شما مفید و کاربردی بوده و مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

کاربرانی که از چند صفحه وبسایت بازدید نموده اند

 

کاربرانی که از چند صفحه وبسایت بازدید نموده اند

اگر نتوانید همه اهداف خود را در یک صفحه از وبسابت خود تحقق ببخشید احتمالاً می خواهید که محتوای شما، کاربران را به بازدید از سایر صفحات وبسیات ترغیب نماید. دلایل مختلفی برای بازدید از سایر صفحات سایت می تواند وجود داشته باشد (دریافت یک نسخه موقت ، انجام خرید و ... ).
اگر هدف محتوای شما جذب بازدید کنندگان جدید است، این معیار برای شما معیاری کاربردی خواهد بود.

آمار آنالتیکس گوگل از کاربران جدید و کاربران قدیمی

 

منابع ترافیک
ترافیک محتوای شما از کجا می آید؟ آیا شما بیشتر بر روی کاربران شبکه های اجتماعی هدف گذاری نموده اید یا هدف شما جذب ترافیک از طریق نتایج جستجو است؟
کدام منبع، بازید کنندگان متناسب تری را به وبسایت شما هدایت کرده است؟ کدام منبع کارایی بیشتری در طول یک دوره زمانی مشخص داشته است؟

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

نظرات و سوالات شما


این صفحه را به اشتراک بگذارید

برچسب ها