با ما در اوج پرواز کنید با ما در اوج پرواز کنید

طراحی سایت، طراحی وب سایت، سئو، تبلیغات اینترنتی، طراحی لوگو، میزبانی وب و ثبت دامنه از جمله فعالیت های تخصصی راهکارنوین میباشد.

  1. طراحی سایت راهکارنوین
  2. مقالات طراحی سایت
  3. URL های فارسی

URL های فارسی

URL های فارسی

URL های فارسی و مزایا و معایب آنها از نظر سئو در این مطلب مورد بررسی قرار میگیرد.

یکی از کاربران سایت پرسیده است:

پیام : شرکت راهکارنوین باعرض سلام و احترام ابتدا لازم است از مطالب بسیار خوب شما در زمینه سئو و بازاریابی اینترنتی تشکر و قدردانی کنم و خسته نباشید عرض نمایم.

 

یک سوال دارم : نظر شما در مورد وجود کاراکتر فارسی در URL چیست؟! در واقع سوال بنده این است که آیا برای یک سایت به زبان فارسی، خوب است که کلمات کلیدی اصلی به زبان فارسی، در URL وجود داشته باشد؟

 

مثلاً نام زیر منو یا نام محصول به فارسی در URL باشد؟!!!

مثال :

www.domain.com/لپ-تاپ-سونی/لپ-تاپ/

پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم و برای شما آرزوی موفقیت دارم. با احترام مجدد

 

پاسخ:

گوگل برای رتبه بندی سایت ها و صفحات اینترنتی، بیش از 100ها پارامتر فعال دارد و هر یک از این پارامترها وزن خاص خودشان را دارا هستند. وجود کلمات کلیدی در آدرس صفحات نیز یکی از این پارامترهاست که در طول زمان وزن آن کاهش پیدا کرده است. در واقع هر زمانی که مدیران سایت ها بخواهند با استفاده از تکنیکهای خاص گوگل را فریب دهند گوگل وزن آن پارامترها را کاهش می دهد.

به عنوان مثال متا تگ کلمات کلیدی سالهاست که از الگوریتم های گوگل حذف شده، به این دلیل که مدیران سایت ها متا کلمات کلیدی را پر از کلمات مختلف می کردند و گوگل اعلام کرد که دیگر از این پارامتر استفاده ای نمیکند.

در صورتی که میخواهید از کلمات کلیدی در url سایت خود استفاده کنید، مطمئن شوید که با مفاهیمی مانند redirect 301 و canonical آشنایی کامل دارید و سپس اقدام به Url rewrite کنید.

 


ارتباط سئو با طراحی سایت و محتوا

بسیاری از افراد تصور می کنند که می توانند طراحی سایت خود را به هر شخص و یا شرکتی که دوست دارند سفارش دهند و مطالب سایت را هم خودشان به هر نحو که دوست دارند چیدمان کنند و بنویسند و پس از اینکه همه این کارها تمام شد به سراغ شخصی دیگر بروند و از او بخواهند که سایت را برایشان سئو کند!

به قول مدیر یکی از سایتهای اینترنت، سئو بودن مهم است نه سئو کردن! از یک سئو کار هرگز نخواهید که برای شما معجزه کند، برای اینکه یک سایت در گوگل رتبه مناسب کسب کند، باید پارامترهای لازم در طراحی سایت و محتوای آن وجود داشته باشد، متاسفانه راه حل ممکن در این موارد این است که سایت طراحی شده دور انداخته شود و کل فرآیند از ابتدا بازبینی شود که قطعا هزینه زیادی ایجاد خواهد کرد.

بنابراین اگر سئو سایت و دریافت رتبه مناسب در گوگل برایتان اهمیت دارد، از ابتدا و قبل از شروع پروژه با یک سئو کار مشورت کنید.

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید :

تلویزیون اینستاگرام به نام IGTV چیست؟

رتبه بندی گوگل بر اساس بازدید انجام می شود

بسیاری از افراد فکر میکنند که هر چه بازدید سایت بیشتر باشد، رتبه بالاتری در گوگل بدست می آورد. این فرضیه از چندین جهت نقض می شود: در درجه اول، گوگل امکان محاسبه بازدید سایتها را ندارد و مکانیزم گوگل بر اساس خزنده ای که در سایت شما خزش می کند ساخته شده و اندازه گیری آمار سایت شما توسط گوگل امکان پذیر نیست. مورد بعد اینکه حدود 80% بازدید اینترنت را گوگل پخش می کند بنابراین اگر سایتی بازدید داشته باشد پس در گوگل رتبه مناسبی دارد و این همان قضیه مرغ و تخم مرغ است.

 

سئو کاری بسیار ساده و پیش پا افتاده است

برخی از مدیران سایت ها فکرمیکنند که سئو یعنی تکرار کلمه کلیدی در صفحه یا نهایتا خریداری بک لینک و اصولا سئو کاری بسیار ساده و پیش پا افتاده است. در حالیکه اینطور نیست و در سطح پیشرفته نکات بسیار زیادی در سئو وجود دارد و یک سئو کار حرفه ای همواره در حال انجام آزمایش های مختلف برای گرفتن بازخورد از گوگل و دریافت سیگنال های الگوریتم هاست و نه تنها باید با تکنیکهای برنامه نویسی پیشرفته آشنایی داشته باشد بلکه باید به تمام روش های بازاریابی اینترنتی، بهینه سازی نرخ تبدیل، تحلیل رفتار مخاطب و تولید محتوا نیز مسلط باشد و در عین حال بتواند با توجه به وضعیت رقبای یک سایت و رفتارهای مخاطب، خلاقیت های لازم را در جهت رسیدن به هدف اصلی و هدفگذاری صحیح (انتخاب کلمات کلیدی) داشته باشد.

 

سئو یک کار موقت است

بسیاری از افراد تصور میکنند که سئو یک کار موقت است و وقتی سایت خود را سئو می کنند دیگر خود به خود رتبه آنها بهبود می یابد و لازم نیست هیچ فعالیت دیگری در آن انجام دهند. در حالیکه در طول زمان الگوریتم های گوگل تغییر می کنند و رقبای شما نیز همینطور و به همین جهت شما در مسابقه ای وارد می شوید که هرگز تمام نخواهد شد و همیشه باید در این مسیر تلاش کنید.

چه امتیازی به این مطلب میدی؟

نظرات و سوالات شما


این صفحه را به اشتراک بگذارید

برچسب ها